Oproep tot open inschrijving Dé Onderwijsdagen 2011

Het duurt nog even voordat het zover is, Dé Onderwijsdagen 2011 vinden plaats op 8 en 9 november 2011. Maar omdat dit jaar de helft van alle sessies in het programma gereserveerd is voor open inschrijvingen, is het de moeite waard om voor je vakantie (of anders direct erna) nog even wat tijd te besteden aan het opstellen van een voorstel voor een sessie. De oproep is bestemd voor alle onderwijsinstellingen uit het primair tot en met hoger onderwijs.

De uiterste inzenddatum voor de voorstellen is 28 augustus 2011. Op deze pagina vind je alle informatie over het indienen van voorstellen. Zo zijn er zes tracks:

  1. De ICT-omgeving van de 21ste eeuw
  2. De ICT-competente docent
  3. Het flexibele curriculum
  4. Toegankelijke leermiddelen
  5. Adaptief digitaal toetsen
  6. Een ICT-inrichting op maat

Aanmelden van het idee kan via het aanmeldformulier en van 7 september t/m 21 september wordt dan publiekelijk gestemd op de voorstellen. Om je de gelegenheid te bieden om  je bijdrage extra te promoten kun je een filmpje van 1 a 2 minuten maken met toelichting. Dat filmpje wordt dan getoond tijdens de publieke stemming.
Aardig detail: als je niet over de technische voorzieningen beschikt om zelf een filmpje op te nemen kun je dat bij SURFnet of Kennisnet komen doen.

Voor meer vragen en alle details, zie de website van Dé Onderwijsdagen 2011.