Is dat een Padfone in je broek?

OK, we kunnen niet allemaal Steve Jobs heten. Maar de bovenstaande productpresentatie van ASUS is toch wel heel erg dramatisch. Het product dat gepresenteerd wordt is de “Padfone”, dat is een “Pad” (tablet) met daar in een “fone” (smartphone). En waar ik wel gecharmeerd ben van het Eee Pad Transformer concept, zie ik dit gewoon niet zitten. Dit gaat geen mens kopen en/of mee rond lopen. Het apparaat zou tegen de kerst op de markt moeten komen, maar het is voor ASUS te hopen dat ze hem voor die tijd besluiten te annuleren. Scheelt weer een flop.

Maar de presentatie is minstens zo erg als het product. Hij loopt voor geen meter, die meneer staat de hele tijd met zijn arm te zwaaien om naar de volgende dia te gaan. Hij probeert enthousiasme uit te stralen dat zo te horen niet echt over komt op de zaal, op wat lachers na. In de reacties op YouTube vraagt iemand “Is this guy the CEO of Asus? Looks like a circus clown”. En inderdaad zo komt hij over.

Een misser dus wat betreft product én presentatie ervan. Jammer.

Met dank aan jkkmobile voor het maken en delen van de video.

0 0 stemmen
Bericht waardering
6 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Patrice Plet
9 jaren geleden

Inderdaad geen topproduct. De tablet is niet te gebruiken zonder de telefoon. Een huisgenoot moet dus wachten tot de eigenaar van de telefoon thuiskomt. Niet handig dus.
Ik heb zelf de Transformer en het concept is fantastisch. Te gebruiken als netbook EN als tablet. De tablet is licht genoeg en houdt lekker vast. Typen op het vaste toestenbord gaat ook goed (pijltjes toetsen zijn iets te klein). Honeycomb is nog niet helemaal af. Heel af en toe Force Closes (FC), maar zeer goed werkbaar. Vandaag via OTA versie 3.1 gekregen en geinstalleerd. Lijkt al veel stabieler en iets meer mogelijkheden (oa resizable widgets). Het grote nadeel voor mijn kinderen is het (nog) beperkte aanbod van spelletjes.
Ik heb zelf de Ipad 1 en ik zou mensen willen adviseren voor de Ipad 2 te gaan, maar voor de meer praktisch bruikbare Asus Transformer.

Richard Bravenboer
Richard Bravenboer
9 jaren geleden

Eigenlijk is het dus een soort vergrootglas voor je telefoon. Wel handig, want ik moet nu af en toe mijn leesbril opzetten om op mijn telefoon te kijken.

Jedidja
9 jaren geleden

Ik ben heel benieuwd hoe het zal gaan, ben er niet van overtuigd dat het een flop wordt.. De naam wel trouwens, klinkt niet lekker.

Jedidja
9 jaren geleden

@Pierre, leuk dat de meningen verdeeld zijn. Ik ben zeer benieuwd! Het is iig duidelijk dat jij niet vooraan in de rij staat om er een te kopen.. 🙂 Ik ook niet trouwens…