Filmtip: Inception

 Gepubliceerd door om 20:09  Film en Boek
mei 162011
 

Lang in het vliegtuig zitten betekent ook veel tijd om films te kijken. Ik had mijn iPad gevuld, maar heb hem niet nodig gehad omdat Delta Airlines voor persoonlijke schermpjes en systemen gezorgd had. Dus kon ik vrij kiezen uit een redelijke collectie films. Ik heb er drie gekeken:

The Green Hornet
Ik had gehoord dat hij heel slecht was, was hij eigenlijk ook wel, maar ik vond hem toch ook weer niet zo slecht dat ik hem niet afgekeken heb. Het is een actiefilm waarmee je een avondje thuis wel kunt vullen. Of anderhalf uur van een lange vlucht.

The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader
Ik had van Narnia veel hogere verwachtingen dan van The Green Hornet. Ik heb de andere twee delen gezien en hoewel het zeker geen slechte film is, krijgt het wel een beetje het bekende probleem waar veel sequels aan leiden: het wordt allemaal een beetje voorspelbaar. Het is een leuk verhaal, de hoofdrolspelers rollen er zonder problemen doorheen, links en rechts gaan er waarschijnlijk wat mensen dood in de gevechten en rampen, maar dat zie je eigenlijk nooit. Een zesje dus.
Lees verder….

 Reacties uitgeschakeld voor Filmtip: Inception  Tags:

Madison Wisconsin

 Gepubliceerd door om 12:22  Reizen
mei 162011
 

Madison 2011 Mijn lichaam is nog niet helemaal aan de 7 uur tijdverschil gewend merk ik. Mijn laptop geeft aan dat het 11:37 ’s ochtends is, mijn iPhone houdt het op 04:37 uur. Ik ben in Madison, Wisconsin voor de Unleash 2011 conferentie. Omdat op zaterdag vliegen enorm veel goedkoper bleek, ben ik er een dag eerder dan strikt noodzakelijk. Is ook wel prettig gezien de tijd die je dan hebt om een beetje aan het idee te wennen dat je opeens aan de andere kant van de wereld zit (ik heb ook wel reizen gemaakt waarbij ik dat gevoel nooit helemaal kreeg omdat ik alleen vergaderzalen en restaurants van binnen zag) en omdat Delta Airlines wat langer nodig had om mijn koffer tot in mijn hotel te krijgen.

Gelukkig was het weer op zondag een stuk beter dan oorspronkelijk verwacht. Flinke wind en frisse start, maar droog en ’s middags met een prettig zonnetje dat er voor gezorgd heeft dat mijn hoofd er uitziet alsof ik meer dan genoeg zon gehad heb voor deze week.
Lees verder….