Yammer op de iPad

Yammer op de iPad Ik beschik al een tijdje over twee Yammer-accounts: eentje bij SURFnet en eentje bij Fontys. Vervelend op de website van Yammer is dat je maar met één account tegelijkertijd ingelogd kunt zijn. Ook reageren via de mail is niet altijd even handig omdat het SURFnet-account alleen mails accepteert die via @ surfnet.nl verstuurd zijn en het Fontys-account alleen mails van @ fontys.nl
Veel gedoe dus om op een van beide plekken te reageren.

Daar is nu een beetje verandering in gekomen. Yammer heeft namelijk een nieuwe versie van hun iOS client uitgebracht en die ondersteund nu goed de iPad. En een van de goede dingen van die applicatie is dat ik er gemakkelijk meerdere Yammer-accounts aan kan toevoegen. Dat betekent dus dat ik niet iedere keer hoef uit te loggen en opnieuw in te loggen, maar dat ik gewoon kan schakelen tussen de accounts.
Eens kijken of het nu meer kan worden dan een plek waar ik alleen de conversaties volg.

(getipt door Techcrunch)