Android op je iPhone


Het is een filmpje van even geleden al weer, maar ik had nog geen tijd gehad om het te bekijken. En omdat het zo tegen alles wat “hoort” in gaat, wilde ik er toch een post aan besteden.
Het filmpje laat een iPhone 2G of iPhone 3G zien met daarop Android in dual boot. Dat betekent dat je bij het opstarten kunt kiezen tussen het opstarten van iOS of van Android. Geen idee of het echt werkbaar is, ik hoop dat ze het ook voor een iPhone 3GS voor elkaar krijgen, dan ga ik het zeker uitproberen.

De opmerking “there are still some things that do not work” is natuurlijk een beetje vervelend op het einde, het zou wel fijn zijn als ze vertelden wat er niet werkt, maar goed. Ik ben wel benieuwd welke van de twee betere accuduur heeft en of de Flash in Froyo ook op de iPhone werkt.
Heb jij wel een oude iPhone (waar je waarschijnlijk toch niet veel meer mee doet) en je wilt het zelf uitproberen, dan vind je de instructies hier in tekst.