okt 252010
 


We hebben er een paar dagen op moeten wachten (hij stond in de Consumentengids op papier al voor het weekend aangekondigd), maar hij blijkt het wachten dan ook meer dan waard.
Heerlijk, die PC uit 1996 met MS-DOS en WordPerfect 5.1. Brengt herinneringen terug. Geen last van virussen. Maar nu kreeg meneer Strubbe van 86 een iPad kado. Kijk en geniet.

Track en deel je route met Trackr!

 Gepubliceerd door om 07:38  Geocoding
okt 252010
 

Soms krijg je een mail binnen waardoor je denkt “o ja, dat programma bestaat ook nog”. Zo was het voor mij toen ik een mail binnen kreeg waarin stond dat Trackr! nu eindelijk ook een versie voor de iPhone heeft. Met Trackr! kun je je GPS positie live delen met anderen. Het was een van de programma’s dat ik nog onder Windows Mobile uitgeprobeerd heb, maar toen bij gebrek aan goede GPS, goede accu en onbeperkte dataverbinding niet echt veel heb kunnen gebruiken.

Op mijn iPhone gebruik(te) ik tot nu toe het gratis Instamapper programma. Die biedt vergelijkbare functionaliteit, maar had als nadeel dat hij nog geen ingebouwde ondersteuning voor multitasking heeft. Op mijn iPhone met jailbreak is dat geen probleem, daar kan ik hem ook op de achtergrond laten draaien, maar het was voldoende reden om toch maar de €2,99 te betalen om Trackr! op de iPhone uit te proberen.
Lees verder….