okt 092010
 


Het was een beetje teleurstellend dat de Archos Android toestellen die aangekondigd werden (zoals bijvoorbeeld deze 10-inch tablet voor $299) standaard geen toegang tot de Google Marketplace hebben. Er zijn nou eenmaal een aantal (gratis en betaalde) apps die alleen op die manier te vinden zijn. En ook de toegang tot de Google applicaties, zoals Google Maps is prettig om te hebben.

Gelukkig bestaan er hackers en die hebben ook nu voor een oplossing gezorgd. Het installeren van de “gApps4Archos.apk” is voldoende. Uiteraard wel zónder support van Google of Archos. Dit is immers een hack.
Hierboven zie je overigens een demo van de Archos 43 waarop de hack al toegepast is. Hij heeft 16GB geheugen, 4.3″ resistive scherm, HD camcorder, HDMI output, en is blijkbaar vanaf volgende week voor $199 te koop.
(getipt door armdevices.net)

Deel dit bericht:

  2 reacties aan “Google Marketplace nu ook beschikbaar op alle Archos Android toestellen”

Reacties (2)
  1. Bedankt voor het posten van die link. Ik ben aan het twijfelen of ik zo;n tablet ga halen maar had ook al gelezen dat market place niet voor allemaal toegankelijk is. Dit vond ik eerlijk gezegd wel een nadeel. Maar gelukkig is er iemand weer zo aardig geweest om dit porbleem op te lossen.

    • Het blijft natuurlijk altijd een beetje een gok. Als er nou een nieuwe versie van Android uit komt, moet je ook maar weer even afwachten of/wanneer deze hack weer beschikbaar is.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.