Stem nu mee op het programma van Dé Onderwijsdagen

Zoals nu al een paar jaar het geval is, maken Dé Onderwijsdagen gebruik van een systeem van open inschrijving voor een aantal van de sessies tijdens het congres. Dit jaar zijn er 65 voorstellen binnen gekomen, waarvan er 50 geselecteerd zijn voor een stemronde. Er zijn namelijk maar 20 plekken. Dus ruim de helft moet helaas weer afvallen.

Ook jij kunt je stem laten gelden en nog t/m vrijdag 17 september a.s. je stem uitbrengen via deze website. Je mag op 3 sessies stemmen, dus het zal niet gemakkelijk worden. Ik heb zojuist gestemd, maar ik zie er meer interessante sessies tussen staan dan waar ik op kan stemmen. Geen stemadvies hier, alleen de oproep om in ieder geval even te gaan stemmen.

In tegenstelling tot vorig jaar hoef ik jullie nu namelijk niet op te roepen vooral op de sessie te stemmen die ik ingediend heb. Ik sta nu namelijk al in het programma. Op dinsdag 9 november van 12:30 – 13:15 uur mag ik in ruimte 415 iets vertellen over het (promotie-)onderzoek waar ik mee bezig ben. De sessie heet “Meten is weten? Wat doen studenten met opnames van colleges?”.

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Mariette Siemons
11 jaren geleden

Inmiddels is het niet meer mogelijk je stem uit te brengen. Binnenkort kun je op de website kijken welke inzendingen gewonnen hebben voor Dé Onderwijsdagen 2010.