Zomerreces

"Castle Beach" – Singapore Het is weer zover. Hoewel er nog voldoende nieuws lijkt aan te komen de komende weken en er natuurlijk nog heel wat dingen zijn die ik zou kunnen uitproberen, testen en uitbreiden, start vandaag mijn jaarlijks zomerreces.

Ik heb nog even proberen te ontdekken hoe lang ik dit al doe. Maar het kwam meer neer op proberen te ontdekken hoe lang ik er al over schrijf. Want zover ik me kan herinneren ga ik elke zomer een week of vier offline (maar ja ‘vroeger’ was je ook niet altijd online, dus dat telt waarschijnlijk dan weer niet). Lekker weg van computer, laptop, iPhone, Twitter, RSS en alle andere beslommeringen. Gewoon wat klussen, offline fietsen, dagjes weg, andere dingen doen dan de rest van het jaar.

Niet omdat iemand van mening is dat dat zou moeten, maar gewoon omdat ik dat wil en me daar prettig bij voel. Een geruststellend gevoel ook dat ik er niet van afhankelijk ben: online en verbonden zijn.

Twitter heeft geen out-of-office optie, dat is eigenlijk wel onhandig. DM’s en replies komen in ieder geval niet bij mij aan de komende weken.
Hier op het blog gooi ik de reacties tijdens deze periode weer even helemaal dicht. Ik zie/spreek/hoor jullie graag weer vanaf 24 augustus a.s. 🙂

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Willem
11 jaren geleden

Nog één nachtje slapen! 🙂