Komkommertijd

komkommertijd OK, het is weer zover. Ik heb nu al een paar dagen op rij “moeite” met het vinden van interessante ontwikkelingen om over te schrijven.
Natuurlijk gebeurt er meer dan genoeg. Fontys gaat met iPads aan de slag, de Vrije Universiteit ook. Het olielek van BP is dicht (voor nu?) terwijl Apple het lek voor wat betreft de problemen met de iPhone 4 nog niet boven heeft. Genoeg om over te schrijven dus zou je zeggen.

Ja, maar daar staat tegenover dat ik ook al dagen gebombardeerd wordt met Old Spice reclame filmpjes (sorry, maar ik heb niet de aandrang om op Play te drukken als een meneer met ontbloot bovenlijf mij staat aan te grijnzen).

Het is dus weer komkommertijd (het tegenovergestelde dus van de omgekeerde komkommertijd van eerder dit jaar). Niet zo erg aangezien over een week ook mijn vakantie start en ik ook dit jaar weer een aantal weken offline ga. Maar als in de tussentijd het aantal melige filmpjes/berichten wat hoger is dan anders, dan weet je waarom.