Gebruik het iPad toetsenbord voor je iPhone 3GS


Ik moet bekennen dat de momenten waarop ik de behoefte had om mijn iPhone 3GS te gebruiken voor het opstellen van langere mailtjes, meestal ook de momenten waren waarop het bij me hebben van een iPad dock met toetsenbord niet echt heel handig zou zijn (in de trein en zo).

Het is sowieso heel jammer dat de truc met de USB-connector, die op de iPad wel werkt (je sluit de connector aan en kunt dan een gewoon USB toetsenbord gebruiken) niet ook voor de iPhone 3GS werkt. Het meenemen van zo’n connector in mijn tas zou namelijk een stuk eenvoudiger zijn en USB-toetsenborden zijn op heel wat meer plekken beschikbaar.

Nou ja, het is een leuke feature, niet essentieel. Ik moet bekennen dat het filmpje zelf (hoe vaak hoor je zo’n intromuziekje?) ook wel een beetje er voor gezorgd heeft dat ik er naar wilde verwijzen.