Is de Google zoekpagina te saai?

 Gepubliceerd door om 22:58  Internet
jun 022010
 

Share photos on twitter with Twitpic Het kan voorlopig alleen in de VS, maar over een tijdje kun je ook vanuit Nederland een eigen achtergrond instellen voor de Google pagina (zie hier voor een paar voorbeelden).

Laat dat nou net zijn wat ik zo vreselijk vind aan bijvoorbeeld de Bing zoekpagina. Ik hoef niet al die bling bling op mijn zoekscherm. Ik wil gewoon snel even zoeken en
De wisselende logo’s van Google zijn al “afleiding” genoeg.

Wat vind jij? Een hoog nodige uitbreiding of overbodige bling bling?

Deel dit bericht:

  2 reacties aan “Is de Google zoekpagina te saai?”

Reacties (2)
  1. Bij die vraag had ik wel een mooi embedded polletje verwacht:-) maar ik vind het dus volledig overbodig!
    Maar misschien kun je wanneer je de Google zoekmachine op je corporate site van je instelling aanbiedt daar straks wel een aardig door de afdeling PR&Marketing ontworpen achtergrondje achter gooien, maar in feite kan dat volgens mij nu al met een aangepaste zoekpagina.
    Bij Bing vind ik het inderdaad ook irritant.

  2. Dit is lekker low-tech, zoals de voorpagina van Google. 🙂
    Ik ging er vanuit dat he teen instelling was die gekoppeld was/is aan je eigen Google-account. Dus de Marketing-afdeling van een bedrijf kan er dan alleen wat mee als ze dat account kunnen beĂŻnvloeden.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.