Is de Google zoekpagina te saai?

Share photos on twitter with Twitpic Het kan voorlopig alleen in de VS, maar over een tijdje kun je ook vanuit Nederland een eigen achtergrond instellen voor de Google pagina (zie hier voor een paar voorbeelden).

Laat dat nou net zijn wat ik zo vreselijk vind aan bijvoorbeeld de Bing zoekpagina. Ik hoef niet al die bling bling op mijn zoekscherm. Ik wil gewoon snel even zoeken en
De wisselende logo’s van Google zijn al “afleiding” genoeg.

Wat vind jij? Een hoog nodige uitbreiding of overbodige bling bling?

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Willem
13 jaren geleden

Bij die vraag had ik wel een mooi embedded polletje verwacht:-) maar ik vind het dus volledig overbodig!
Maar misschien kun je wanneer je de Google zoekmachine op je corporate site van je instelling aanbiedt daar straks wel een aardig door de afdeling PR&Marketing ontworpen achtergrondje achter gooien, maar in feite kan dat volgens mij nu al met een aangepaste zoekpagina.
Bij Bing vind ik het inderdaad ook irritant.