Snagit 24 in 24

 Gepubliceerd door om 15:34  Algemeen
mei 252010
 

Watch live streaming video from techsmith at livestream.com

Ik ga er zeker niet alle 24 uur er bij kunnen zijn, maar bij Techsmith zijn ze weer begonnen aan een serie 24 filmpjes in 24 uur. Deze keer niet over Camtasia Studio, maar over Snagit. Hierboven de live feed met audio en video. Het programma voor de 24 uur staat hier.

[update] De 24 uur zijn inmiddels voorbij, de opnames die gemaakt zijn, staan op deze pagina.

Fontys gebouwen via Layar vinden

 Gepubliceerd door om 07:13  Android, iOS
mei 252010
 

Fontys Layar Layar is een augmented reality browser ontwikkeld hier in Nederland en beschikbaar voor Android toestellen en de iPhone.
Het maakt het mogelijk om realtime data weer te geven op je toestel. Maar dan niet (alleen) zomaar op een kaart / Google Map, maar als ‘overlay’ (extra laag) over het beeld dat weergegeven wordt door de camera van je toestel. Je richt je toestel dus bijvoorbeeld op een huis dat te koop staat en op je toestel zie je de informatie over het huis er overheen. Op de Layar website vind je een overzicht van de beschikbare “Layars”.

Sinds kort staat daar ook een Layar van Fontys tussen. De Layar is gemaakt door een medewerker van Fontys PTH, Frank Niesten samen met een PTH-student, Wouter van Dijk. Ik probeerde de Layar zelf even uit en vroeg bij de PTH na hoe ze e.e.a. gerealiseerd hadden.
Lees verder….

 Reacties uitgeschakeld voor Fontys gebouwen via Layar vinden  Tags: , ,