Fontysnieuws: EBooks in het onderwijs

EBooks in het Onderwijs Een tijdje geleden ben ik door Ingrid Oonincx van Fontys Online geïnterviewd over elektronische boeken. Het resultaat daarvan staat nu online en omdat op het publieke deel van de site staat kan ik er ook naar verwijzen.

Ik vind zo’n interview altijd een stuk spannender dan wanneer ik zelf een bijdrage schrijf. Ik vind het ook altijd knap als iemand na een uurtje met mij kletsen over zoiets in staat is er een artikel van te maken.

Reageren op het artikel op Fontys Online zelf of het lezen van reacties van anderen daar kun je alleen als je ingelogd bent, maar natuurlijk staat hier bij mij reageren voor iedereen (met uitzondering van spammers) open. 🙂

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Jeroen van Beijnen
Jeroen van Beijnen
12 jaren geleden

Leuk artikel Pierre!
Alleen snap ik niet waarom men altijd het niet mee in bad kunnen nemen van een eReader als nadeel. Een eReader kan prima mee in bad. Net zoals een boek houdt je je eReader toch ook niet onder water?