Fontysnieuws: EBooks in het onderwijs

 Gepubliceerd door om 15:06  eBooks
jan 072010
 

EBooks in het Onderwijs Een tijdje geleden ben ik door Ingrid Oonincx van Fontys Online geïnterviewd over elektronische boeken. Het resultaat daarvan staat nu online en omdat op het publieke deel van de site staat kan ik er ook naar verwijzen.

Ik vind zo’n interview altijd een stuk spannender dan wanneer ik zelf een bijdrage schrijf. Ik vind het ook altijd knap als iemand na een uurtje met mij kletsen over zoiets in staat is er een artikel van te maken.

Reageren op het artikel op Fontys Online zelf of het lezen van reacties van anderen daar kun je alleen als je ingelogd bent, maar natuurlijk staat hier bij mij reageren voor iedereen (met uitzondering van spammers) open. 🙂

Deel dit bericht:

  2 reacties aan “Fontysnieuws: EBooks in het onderwijs”

Reacties (2)
  1. Leuk artikel Pierre!
    Alleen snap ik niet waarom men altijd het niet mee in bad kunnen nemen van een eReader als nadeel. Een eReader kan prima mee in bad. Net zoals een boek houdt je je eReader toch ook niet onder water?

  2. Klopt en als je het Jeff Bezos van Amazon vraagt dan zegt hij “gewoon afsluitbare diepvrieszak er omheen” en probleem is opgelost. In een artikel kun je de glimlach op iemand zijn gezicht niet zien als hij zoiets zegt. 🙂

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.