In 10 minuten bijgepraat worden over filesharing: torrentfreak.tv

Torrentfreak.tv verschijnt (helaas) maar ongeveer één keer per maand (toevallig nu in januari niet omdat ze even vakantie hebben), duurt ongeveer een minuut of tien en geeft in rap tempo een aardig overzicht van nieuws op het gebied van bittorrent en filesharing. Overigens zijn ook de afleveringen van december 2009 en november 2009 nog de moeite van het bekijken waard. Dus dan kun je alvast een indruk krijgen van de show. Stacia Lawrence praat met een tempo dat vergelijkbaar is met Cali Lewis van Geekbrief.tv. Aanrader.

p.s. Uiteraard zijn er ook torrents beschikbaar met de High Definition versies van de afleveringen.

0 0 stemmen
Bericht waardering
3 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Raymond
12 jaren geleden

Inhoudelijk best interessant maar, en dat zal vast aan mij liggen, ik vind de stem van Stacia bepaald niet vergelijkbaar met Cali. Het klinkt ook erg als voorlezen van een autocue maar goed, niet alsof ik dat beter zou kunnen natuurlijk.

Raymond
12 jaren geleden

Ik heb dan ook een ernstig zwak voor Cali dus daar heeft Stacia het voordeel ook al niet aan haar kant 🙂