jan 042010
 

Torrentfreak.tv verschijnt (helaas) maar ongeveer één keer per maand (toevallig nu in januari niet omdat ze even vakantie hebben), duurt ongeveer een minuut of tien en geeft in rap tempo een aardig overzicht van nieuws op het gebied van bittorrent en filesharing. Overigens zijn ook de afleveringen van december 2009 en november 2009 nog de moeite van het bekijken waard. Dus dan kun je alvast een indruk krijgen van de show. Stacia Lawrence praat met een tempo dat vergelijkbaar is met Cali Lewis van Geekbrief.tv. Aanrader.

p.s. Uiteraard zijn er ook torrents beschikbaar met de High Definition versies van de afleveringen.

Deel dit bericht:

  3 reacties aan “In 10 minuten bijgepraat worden over filesharing: torrentfreak.tv”

Reacties (3)
  1. Inhoudelijk best interessant maar, en dat zal vast aan mij liggen, ik vind de stem van Stacia bepaald niet vergelijkbaar met Cali. Het klinkt ook erg als voorlezen van een autocue maar goed, niet alsof ik dat beter zou kunnen natuurlijk.

  2. Het accent is wat anders, praattempo is vergelijkbaar. Enne, ook Cali gebruikt een autocue, maar doet het al wat langer dus wellicht ligt het daar ook wel aan.

  3. Ik heb dan ook een ernstig zwak voor Cali dus daar heeft Stacia het voordeel ook al niet aan haar kant 🙂

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.