OPROEP: Help mij aan een sessie over eBooks tijdens de OWD2009

DeOnderwijsdagen - Klik voor grotere versie Tijdens Dé Onderwijsdagen op 10 en 11 november a.s. is er ruimte voor zo’n 100 sessies verdeeld over twee dagen. Normaal gesproken wordt het programma volledig samengesteld door de programmacommissie. Dit jaar kon je echter ook zelf een voorstel indienen voor een sessie. Er was ruimte voor 16 sessies en er zijn 37 voorstellen binnen gekomen.

Ik heb er ook eentje ingediend met als titel “Aan de slag met elektronische boeken in het onderwijs“.
Het moest allemaal kort en beknopt (maximaal 80 woorden), dus dit de omschrijving van de sessie: “De ontwikkelingen rond elektronische boeken (eBooks) gaan heel snel. Het is daarom moeilijk om te weten waar je aan moet denken als je ermee aan de slag wilt. Deze sessie geeft een antwoord op die vragen. Aan bod komen de verschillende soorten eBook readers, bestandsformaten, de rol van uitgevers, auteursrecht, DRM en natuurlijk het zelf produceren van eBooks. In deel twee gaat u aan de slag met het produceren/converteren van een eBook aan de hand van eigen materiaal.“.

Een niet zo heel verrassend onderwerp waarschijnlijk. Ik had natuurlijk ook weblectures/recorded lectures kunnen kiezen maar dit leek me voor de aanwezigen onbekender en met name ook de praktische kant (wat komt er bij kijken als je er mee aan de slag gaat) leek me voor de OWD 2009 deelnemers nieuw.

Maar, voordat ik die sessie mag verzorgen, moeten jullie er voor zorgen dat ik bij die 16 sessies terecht kom. En dat kan door hier op mijn sessie (#12) te stemmen. Het is nummer 12, dus even naar beneden scrollen!!

Je mag in totaal 3 sessies selecteren, dus ook als je een andere sessie leuker/interessanter vindt dan de mijne, dan kan dat. Kun je toch ook nog op de mijne stemmen! :-)
En vind je mijn sessie helemaal niks, stem dan in ieder geval even op de andere sessies.