Geen YouTube meer op mijn HDX1000

Geen YouTube meer op mijn TV (foto door: PiAir (Old Skool))
“On November 18, 2009 Syabas, makers of the award-winning Popcorn Hour product line, uploaded a message to their Media Service Portal that said, ‘As of Wednesday, December 2, 2009, YouTube will no longer be available to Popcorn Hour users.’
Please understand that this is neither a technical glitch nor a decision the company has voluntarily made. To be clear, Google has changed YouTube’s terms of service to exclude Set Top Boxes and other devices, and, as a result, Syabas has been asked to remove the content from their platform. We are working diligently with Google/YouTube to restore the service in the future.”

(bron)

Tja, jammer, helaas, maar voor mij no big deal. Ja, natuurlijk is het wel geinig om ook YouTube filmpjes op mijn TV te kunnen bekijken zonder reclame er in. Maar graag of niet hoor. Als het niet anders is dan kijk ik wel naar wat anders, of naar filmpjes op een andere site.

Al kun je er natuurlijk toch wel pareltjes vinden. Zoals onderstaand filmpje:

Bekijk video op YouTube

Gevonden na een tip van Torley en ook nu weer afkomstig van Weburbanist.

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
theonly1
theonly1
12 jaren geleden

Don’t use google products anymore.
At the end you will pay for it.

Pierre
12 jaren geleden

Tja, in zijn meest extreme vorm doorgevoerd geldt die gedachte voor alles.