Herfstvakantie

 Gepubliceerd door om 11:24  Persoonlijk
okt 242009
 
Herfstvakantie (foto door: PiAir (Old Skool))

Het is herfst en het is hier in het zuiden ook een weekje vakantie. Daarom neem ik het er ook even van. Niet helemaal 100% offline deze week maar wel dusdanig vaak weg van mijn toetsenbord dat je hier pas volgende week zondag 1 november weer een nieuwe post zult vinden.

Veel plezier deze week als je ook vakantie hebt en anders: werk ze!

Deel dit bericht:

  2 reacties aan “Herfstvakantie”

Reacties (2)
  1. Geniet van je vakantie Pierre!

  2. Dank je! Het enige waar ik een beetje van baal is dat mijn internetverbinding op het moment dusdanig langzaam is (GPRS) dat de NRC binnen halen niet wil lukken. Voor het overige is die trage verbinding wel een goede stimulans om lekker veel offline te zijn deze week. :-)

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.