Herfstvakantie

Herfstvakantie (foto door: PiAir (Old Skool))

Het is herfst en het is hier in het zuiden ook een weekje vakantie. Daarom neem ik het er ook even van. Niet helemaal 100% offline deze week maar wel dusdanig vaak weg van mijn toetsenbord dat je hier pas volgende week zondag 1 november weer een nieuwe post zult vinden.

Veel plezier deze week als je ook vakantie hebt en anders: werk ze!

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Fred Zelders
11 jaren geleden

Geniet van je vakantie Pierre!

Pierre
11 jaren geleden

Dank je! Het enige waar ik een beetje van baal is dat mijn internetverbinding op het moment dusdanig langzaam is (GPRS) dat de NRC binnen halen niet wil lukken. Voor het overige is die trage verbinding wel een goede stimulans om lekker veel offline te zijn deze week. :-)