Zomerreces

Strand bij Greenacres Holiday Park (foto door: PiAir (Old Skool))
Er zijn mensen die het onbegrijpelijk vinden, anderen die niet geloven dat ik dit voor mijn plezier doe, en weer anderen schrijven er een boek over.

Maar ik vind het gewoon lekker, fijn, en ook wel noodzakelijk: het jaarlijks zomerreces van dit weblog en mijn andere online activiteiten.
Ik gooi hier de zaak dicht, er verschijnen de komende vier weken geen posts, de reactiemogelijkheid gaat in verband met spammers even helemaal dicht. Mijn werkmail gaat op de afwezigheidsassistent, mijn privémail is gedurende die weken even een verzamelbak waar niks uit komt. Datzelfde geldt voor mijn Twitter-account, ook die gaat even op non-actief.

Helemaal niets doen is er dit jaar niet bij. We gaan een deel van die vier weken weg. Laptop en iPhone blijven thuis. Ik ga ook geen moeite doen om internet-café te vinden of om al tijdens de vakantie foto’s te uploaden.

De Kindle DX en de BeBook gaan mee. Daar zullen ook een aantal boeken op staan die ik voor mijn promotie-onderzoek moet/wil lezen. Maar vooral ook de nodige andere boeken die ik de afgelopen weken en maanden verzameld heb elektronisch en waar ik niet aan toe kwam om te lezen.

Op 24 augustus ben ik weer online. Geniet van het weer en voor zover van toepassing van de vakantie.