iPhone 3GS nu ook bij T-Mobile Nederland te reserveren.

iphone 3gs - Klik voor grotere versie

Sinds vanochtend iets na 8 uur is de iPhone 3GS ook bij T-Mobile Nederland te bestellen. Dat kan via de Online Shop of telefonisch via 0800-7123 of 0800-8104.

De iPhone 3GS wordt in Nederland pas op 26 juni (volgende week vrijdag) uitgeleverd en T-Mobile geeft aan dat het maximaal 6 weken kan duren voordat je hem hebt. Ze worden verstuurd op volgorde van bestelling.

Dus…heb ik vanochtend meteen toen de pagina live kwam een bestelling geplaatst voor een 16GB versie.
Natuurlijk komt er volgend jaar weer een nieuwe, betere, snellere, versie uit. Maar ik ‘kon’ (nee hoor, *wilde*) gewoon niet langer wachten.

Geen simlock vrij model, blijkt sofwarematig nu al te regelen, maar ik wil eigenlijk ook gewoon het bijbehorende onbeperkte internet. Wordt ook nu weer vervolgd!

0 0 stemmen
Bericht waardering
4 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Jean
14 jaren geleden

Wie jouw posts volgt zag dit aankomen …. dat ‘wilde niet langer’ bedoel ik.

Pierre
14 jaren geleden

Soms doe ik dingen niet helemaal ondoordacht. ;-)
De iPod Touch die ik heb was een mooi opstapje om gevoel te krijgen voor het platform, maar de camera, gps, altijd online verbinding en de applicaties die daar juist gebruik van maakten werden inderdaad gemist.
Gelukkig wordt hij nu thuis vaak genoeg geleend voor Bejeweled en Flight Control, dus hij zal niet verstoffen.

Enige √©chte probleem is nog het bellen met mijn werkgever…die 087 nummers kosten 85 cent per minuut en zitten niet in de bundel. :-(
Er is nog geen zicht op een VOIP-verbinding of verbetering aan de kant van telecom providers.

Jeroen Clemens
14 jaren geleden

In de buurt va WIFI kan je goedkop bellen met Skype op de iPhone.

Pierre
14 jaren geleden

@Jeroen weet ik, en ik ga er eigenlijk al vanuit dat ook deze 3GS van een jailbreak voorzien zal gaan worden en dan is Skype ook over 3G te gebruiken. Maar bellen met Skype naar 087-nummers kan zover ik weet nog niet.