Grotere eBook reader van Amazon komt er aan

“Amazon.com Inc. on Wednesday plans to unveil a new version of its Kindle e-book reader with a larger screen and other features designed to appeal to periodical and academic textbook publishers, according to people familiar with the matter.

Beginning this fall, some students at Case Western Reserve University in Cleveland will be given large-screen Kindles with textbooks for chemistry, computer science and a freshman seminar already installed, said Lev Gonick, the school’s chief information officer. The university plans to compare the experiences of students who get the Kindles and those who use traditional textbooks, he said.”

(bron)

Net nou ik een paar dagen offline ga (mijn laptop hier blijft en mijn BeBook uiteraard wel mee mag) komt het bericht dat Amazon al weer de volgende stap gaat zetten op eBook gebied.

Er zijn nog geen echte technische details bekend, maar ik durf een gokje te wagen dat het apparaat minder gaat kosten dan $699 (en ja ik schreef dollar, zeker niet euro). Er was een tijd dat het 5 jaar duurde voordat zulke ontwikkelingen vanuit de VS naar hier overwaaiden. Ik hoopte dat dat verleden tijd was.

0 0 stemmen
Bericht waardering
3 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Fred Zelders
13 jaren geleden

Vandaag [6mei] is de dag:
In ieder geval
– 9.7-inch display
– ingebouwde PDF reader

Fred Zelders
13 jaren geleden

Aanvulling:

Hij gaat Kindle DX heten

Gizmo gaat over de presentatie Live Bloggen @ http://live.gizmodo.com/

Presentatie start om 9:30 am EDT, dat is 1:30 pm UTC, of te wel 15:30 NL tijd

N.B. Ik hoop dat ik het goed uitgerekend heb.

Pierre
13 jaren geleden

Hoi Fred,

Dank voor de updates, ik was helaas offline, dus kon het niet live volgen, maar nu wel bijgelezen.