UGame-Ulearn 09 Presentatie en Uitslag

Netwerkdoos (foto door: PiAir (Old Skool))

Tijdens onze sessie vandaag op Ugame-Ulearn 2009 had ik een experiment uitgevoerd met het publiek. Ik had me namelijk voorgesteld en aangegeven dat ze mij gemakkelijk konden vinden door gewoon naar Google te gaan, mijn naam in te voeren en “ik doe een gok” te kiezen.
Maar ik wist nog helemaal niets van hen, en zou konden we natuurlijk geen netwerk opbouwen. Daarom een experiment.

Ik gaf een “netwerkdoos” de zaal in aan het begin van de sessie. Aan die netwerkdoos hing mijn poken. Als je een poken had kon je op die manier snel je contactinfo uitwisselen. Had je nog geen poken, maar visitekaartjes, dan kon je die in de doos doen (via gleuf aan de bovenkant) en mocht je een van mijn Moo.com visitekaartjes die in een doosje boven op de doos zaten nemen. Die visitekaartjes zijn uniek (nou ja van elk kaartje bestaan er twee) en bevatten foto’s van plekken waar ik geweest ben. Die kun je zelf maken op moo.com

Ik had het publiek de uitdaging voorgehouden om te laten zien dat zij in staat waren om de doos heelhuids door de zaal te laten gaan en aan het einde weer bij mij terug te krijgen.
Uit de visitekaartjes zou ik dan een winnaar van een Poken kiezen en uit de Poken gebruikers een winnaar voor een setje Poken kaartjes.
Na afloop bleek dat de doos lang niet de hele zaal door gegaan is. Het experiment was daarmee eigenlijk mislukt.

Maar omdat ik toch 28 kaartjes (vaak handgeschreven, soms met boodschap) ontvangen had en met 14 pokens contactinfo uitgewisseld heb, heb ik via random.org toch twee winnaar laten trekken.

De Poken gaat naar Adelheid Vos en de Moo.com-kaartjes naar Annemarie van Essen.

Gefeliciteerd!
Ik zal iedereen die deelgenomen heeft en de winnaars nog apart via de mail hierover berichten.

Het presentatiebestand van de sessie is hier te vinden.
De netwerkdoos is overigens een stukje huisvlijt van mijn echtgenoot.