UGame – ULearn Symposium 23 april 2009

ugame ulearn - Klik voor grotere versie

Als ik de berichten mag geloven hebben ze de reclame niet echt heel hard nodig (de inschrijvingen lopen goed), zie dit dan ook maar als een “als je wilt gaan, niet te lang wachten met aanmelden” bericht. ;-)
Op 23 april 2009 vindt in Delft bij de TU Delft het UGame Ulearn symposium over Nieuwe Media, Marketing en Mediawijsheid plaats. Zie dit bericht voor een overzicht van de sprekers en via deze pagina kun je je aanmelden.

Ik ben er ook, ik mag er een sessie verzorgen, daarom ben ik helaas niet bij de Rich Media bijeenkomst die op dezelfde dag bij SURFnet plaats zal vinden.

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Moqub
15 jaren geleden

Hoi Pierre,

het gaat goed met de inschrijvingen maar de zalen zijn groot en er kunnen heel veel mensen in. Dussssss :) Ook zoek ik nog naar bedrijven die op de beursvloer willen staan (even reclame voor maken, je weet namelijk nooit wie dit bericht leest). Ik vind het nog steeds super dat je komt, we maken er weer een feestje van!
Moqub

Elise
15 jaren geleden

Ik ben ook van plan om te komen!
Overigens (voor de meelezers;-)) staan er in het aanmeldformulier een paar slordige fouten (betaald u met…).