24 videos over Camtasia Studio in 24 uur

squared circles - Clocks (by Leo Reynolds)
“Being a night owl will be useful soon. I’ll be pulling an all nighter with Troy Stein, the Camtasia Studio Product Manager, various developers, trainers, and other TechSmithies. Starting on February 17, 2009 at 8:00am EST, we’re going to do another 24 videos in 24 hours all about Camtasia Studio!”

(bron)

Twee jaar geleden deden ze het voor SnagIt, in een periode van 24 uur werden 24 screencasts opgenomen waarin het product toegelicht werd. Elk uur 1 screencast dus.
Toen vond ik het jammer dat de opnames pas achteraf online kwamen, want hoewel je kon zien dat het inderdaad gedurende een hele dag was opgenomen én de opnames waren leuk en interessant, was het effect niet optimaal. Beter is natuurlijk als je ‘er bij kunt zijn’ tijdens die 24 uur.
En dat is nu wél mogelijk als ze opnieuw zo’n serie van 24 opnames gaan maken, nu over Camtasia Studio.
Op 17 februari 2009 starten ze om 14:00 uur Nederlandse tijd (dat is 8 uur ’s ochtends in de VS) en zetten dan elk uur een nieuwe screencast online tot 8 uur de dag erna.

Niet alleen komt er nu elk uur een nieuwe screencast beschikbaar op het Visual Lounge Blog, je kunt ze nu ook live volgen tijdens het produceren ervan via Twitter en via Ustream.

Heb je nog specifieke onderwerpen die je zeker aan bod wilt zien/horen komen? Post ze dan in de reacties op het Visual Lounge blog. Ik had er zelf wel eentje, ze moeten natuurlijk in ieder geval laten zien hoe je een HD screencast maakt voor gebruik op YouTube. ;-)