LinkedIn in Begrijpelijke Taal


Gisteren schreef ik nog dat de video van CommonCraft over LinedIn niet op dotSUB stond. Daarom geen vertaling.
Frank Biesta dacht daar anders over. Niet alleen plaatste hij de video op dotSUB, hij maakte het Engelstalige transcript (is véél werk!) én de Nederlandse vertaling.
Dus daarom nogmaals, met dank aan Frank, de video. Nu met ondertitels.

[update 4-7-2008] Verdorie. Nou kon ik me een keertje inhouden en heb ik niet geschreven dat ik dacht dat dit waarschijnlijk niet mocht (Frank had namelijk geen toestemming vooraf om de video op dotSUB te zetten), nou blijkt er tóch iemand te zijn die gevonden heeft dat het niet kon/mocht en is de video nu niet meer op dotSUB beschikbaar. Balen, zonde van alle werk en eigenlijk gewoon heel dom van (ik neem aan) LinkedIn. Dit soort initiatieven van kijkers moet je toejuichen, niet afstraffen!!

[update 9-8-2008] De video is alsnog aan dotSUB toegevoegd door de mensen van LinkedIn. Frank heeft hem opnieuw vertaald naar het Nederlands en dus staat hij hierboven ook weer als werkende versie. :-)

0 0 stemmen
Bericht waardering
3 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Frank Biesta
Frank Biesta
13 jaren geleden

Pierre,

Ik zie net dat de film "no longer available" is… Misschien een copyright issue? Beetje jammer van het werk, maar ach… Shi(f)t happens.

Frank

Pierre
13 jaren geleden

Ik vrees het wel. En formeel hebben ze dan gelijk, maar (zie ook mijn reactie hierboven in het bericht) ik vind het geen slimme actie om hem dan weg te laten halen. :-(

Frank Biesta
Frank Biesta
13 jaren geleden

Ik kreeg zojuist (toen ze in Amerika ook wakker waren) een overigens keurig mailtje van de Founder/CEO van dotSUB (met een kopietje aan CommonCraft en LinkedIn!!) met de reden waarom ze de video weggehaald hebben (zie hieronder).

Dear Frank

We are sending this notice of take down to the email address you used when registering at dotSUB.

We have been notified by CommonCraft, the creator of the video, and by LinkedIn, the owner of the video, to remove it from our site as proper authorization was not given by either of them to upload it.

If you feel our take down is not proper or authorized, please feel free to get back in touch with us with copies of your authorization for this video.

Thank you.

Michael L. Smolens
Founder & CEO

Blijkbaar hadden CommonCraft en LinkedIn geklaagd. Uiteraard hebben ze volkomen gelijk – Copyright is nu eenmaal copyright. Ik was waarschijnlijk een tikje te enthousiast…