Zomerreces….

Summer indulgence (foto door: cattycamehome)

Het ICT en Onderwijs Blog is met vakantie. Lees: ik blijf uit de buurt van mijn laptop tot 5 augustus a.s.

Mensen kijken meestal heel verschrikt als ik ze zeg dat ik een paar weken per jaar helemaal offline ga. Geen laptop, geen RSS-reader, geen GSM met internet. Effe bijtanken, tijd voor andere dingen.

Ik kan je uit ruime ervaring inmiddels vertellen dat het heel prettig is, dat het zonder ernstige afkick verschijnselen te doen is. Ik kan het iedereen aanbevelen.
Natuurlijk, helemaal zonder substituten ben ik niet deze zomer. Ik heb ook nu weer meer boeken ingeslagen dan dat ik deze zomer kan lezen. Dus vervelen zal ik me niet al regent het aan één stuk door.

Veel plezier, het ICT en Onderwijs Blog is er weer vanaf 5 augustus met dagelijkse berichten.
Ik heb de reactie-optie even uitgezet. Nucleus heeft weliswaar een SPAM-filter, maar ik vind het vervelend als er reacties binnen komen terwijl ik niet in de buurt van mijn laptop ben om daar op te reageren.

Doei.

[update 4 augustus 23:23 uur] Ik heb nog geen zin, dus het kan nog wat langer duren voordat ik weer begin met bloggen. Maandag 11 augustus moet ik weer op mijn werk verschijnen, dus dan ontkom ik er niet meer aan….sorry, vakantie hebben is gewoon té fijn op het moment.