Binnenkort gratis live GPS in Google Earth

Google Earth GPS - Klik voor grotere versie
“Google has discontinued the Google Earth Plus version which cost $20/year. This move is not surprising because there were only two primary features in the Plus version not already in the free version: GPS support, and limited spreadsheet input support. Both of these capabilities are possible to do with the free version of Google Earth with other tools (free and/or for moderate one-time costs). And, Google states in the announcement that they will be including GPS features in the free version of Google Earth in a future update”

(bron)

Het was een van die dingen die leuk zijn om te kunnen doen, maar waarvoor je eigenlijk gewoon niet wil betalen omdat het met een omweg ook wel met andere tools kon: live GPS tracking in Google Earth.

Binnenkort (ik neem aan bij de volgende nieuwe release) kan het gewoon gratis, kan ik eindelijk testen of het ook met mijn GPS ontvangertje werkt.
Er mee gaan rondrijden in je auto om je route te tracken is natuurlijk nog steeds niet gratis, daar moet je immers een (onbeperkte) dataverbinding voor hebben, anders doet Google Earth het niet. Kun je beter je TomTom voor gebruiken.

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
melo
melo
12 jaren geleden

otimo programa teria q ter uma aproximacao maior