Matthew Ebel On Tour op Ustream

Matthew Ebel - Klik voor grotere versie

Het is heel jammer dat ze voor Europeanen op zo’n vervelend (laat) tijdstip vallen, maar als je niet al te vroeg naar bed hoeft zou ik je zeker aanraden een van de vier live optredens van Matthew Ebel op Ustream mee te pikken.
Ik heb bij zijn vorige tour twee van zijn optredens op die manier meegemaakt en het is heel leuk. Hij stond in zijn kelder met twee camera’s op zich gericht: eentje op zijn handen zodat je hem keyboard kon zien spelen en eentje op zijn gezicht. Hij las op het scherm de chat mee en reageerde daar op en speelde intussen een aantal van zijn liedjes live.

De optredens zijn:
10 december 2008 – 23:00 uur (vanavond!)
16 december 2008 – 00:00 uur (middernacht)
24 december 2008 – 01:00 uur (’s nachts)
31 december 2008 – 02:00 uur (’s nachts)

Je hebt niet meer nodig dan een browser, aanmelden vooraf hoeft niet, gewoon naar deze pagina gaan.

Ken je zijn muziek nog niet, kijk dan maar eens hier op YouTube daar vind je een hele verzameling opnames van live optredens. De optredens van de vorige keer staan weliswaar nog op Ustream.tv maar die spelen om de een of andere reden op dit moment bij mij niet af. Ik neem aan dat je morgen de opnames van vanavond wel probleemloos kunt beluisteren/bekijken.

En op deze pagina kun je zijn natuurlijk ook muziek kopen. Het is tenslotte zijn broodwinning!

[update] De opname van 10 december 2008 staat nu online. De Nederlandse Twitteraars waren ruim vertegenwoordigd. :-)