Obama Wins

Obama Wins (foto door: PiAir (Old Skool))

Het is vandaag the day after the elections na een toch heel soepel verlopen verkiezingsdag en avond. Het ‘feestje’ waarvan ik gehoopt had dat dat ook in de pub van het hotel plaats zou vinden werd een beetje een anticlimax.

Hoewel veel van de deelnemers aan de IMS conferentie de avond begonnen in de pub haakten ze op de normale ‘bedtijd’ af. En de stemming in de pub zelf werd zeker niet meer pro Obama tijdens de avond.
Er kwamen ook anderen binnen (maatje XL) waarvan er eentje aangaf dat het die avond de slechtste avond van zijn leven aan het worden was.

Dus uiteindelijk hebben we de speeches van McCain en Obama op mijn kamer voor de tv, met ernaast de Ustream.tv stream en via Slingplayer de beelden van Nederland 1 ernaast zitten bekijken en beluisteren.

Fox and Friends waren vanochtend al weer druk bezig met het doorspreken van wat er allemaal mis kan gaan, of hoe het nou kan dat hij gewonnen heeft en met het uitspreken van de verwachting dat hij de belofte van belastingverlaging niet waar zal kunnen maken.

Nou ja, we zullen zien.

Vandaag is voor een groot deel een reisdag. Vanochtend nog e-Portfolio sessie waar ik wil meeluisteren, dan na de lunch richting vliegveld. Gelukkig is dat hier zó klein dat ik maar heel kort van tevoren daar hoef te zijn (het is nog niet niet zo erg dat ik mijn koffers zelf moet inladen), daarna 2,5 uur wachten op Washington Dulles airport voor mijn nachtvlucht naar Schiphol. En dan zit het er weer op.

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Renée Filius
Renée Filius
15 jaren geleden

Wat jammer & vreemd dat het feest ter plekke minder groot was dan verwacht.
Geweldig dat hij gewonnen heeft, helemaal super! En dat wij hem vlak daarvoor nog live in Orlando zagen, maakt het feest helemaal compleet, vind je niet? Ik hoop dat hij -in tegenstelling tot een aantal veelbelovende voorgangers- een lang & succesvol leven tegemoet gaat!

Pierre
15 jaren geleden

Ja, het nachtelijk bezoek aan zijn rally maakt heel veel goed.
Hadden we dit vooraf geweten dan hadden we een plek in de stad opgezocht, maar aangezien dat niet echt op loopafstand van het hotel was, zijn we daar ’s avonds niet meer naar toe uitgeweken.

Ik hoop inderdaad dat hij "change" kan brengen. Het zou zo’n prettige positieve ontwikkeling zijn.