Wat zou jij betalen voor TV op je mobiel?

Ik weet het, het begint hier op het moment een beetje een “mobiel internet” blog te lijken, zie het maar als een tijdelijk fase van verwondering en verbijstering die ik door maak. Hij gaat vast over zodra mijn Qtek S110 definitief vervangen is door iets wat weer 3 jaar mee moet.

Aanleiding voor de vraag in de titel van deze post is een review van Vincent Everts van de Nokia N96 met mobiele TV van KPN. Het ding laat niet alleen een aantal zenders live zien, maar kan die ook laten opnemen zodat je net als thuis bij je PVR niet meer midden in een programma hoeft te vallen, maar het gewoon kunt laten starten als jij dat wilt.
Vincent is daarnaast ook nog eens tevreden over de accuduur van het apparaat en dat is een heel verschil met zijn oordeel over die van de iPhone.

Nou is het voor mij geen echte vraag, want dekking heb ik in mijn dorp nog niet, maar veel andere plekken in Nederland zijn al ingekleurd. Dus de vraag aan jou: wat zou jij extra betalen voor TV op je mobiel? Is 10 euro per maand extra een mooie prijs, zou je er net als Vincent maximaal 5 euro voor over hebben? Of durf je tegen beter weten in te voorspellen dat het nooit wat gaat worden met TV op een mobieltje?

0 0 stemmen
Bericht waardering
3 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Wilfred Rubens
12 jaren geleden

Ik zal er persoonlijk -vermoed ik nu- niet aan gaan geloven. Ik gebruik ook geen internet meer via mijn Palm One. Ik vind het geen probleem om meerdere apparaten naast elkaar te gebruiken. TV kijken via mijn TV of laptop, internetten via mijn laptop en subnotebook, bellen en sms-en met mijn mobiele telefoon. De meerkosten wegen voor mij (nog) niet op tegen de baten. Onderweg heb ik altijd genoeg te doen. Ik hoef niet persé in de trein of kroeg mobiele TV te kijken.

Jean
12 jaren geleden

Ik kijk toch al nauwelijks meer TV en betaal er dus ook absoluut niks voor. Totaal niet interessant.

Fred Zelders
Fred Zelders
12 jaren geleden

TV op mijn mobiel? Daar wil ik niets voor betalen. Dat doe ik voor de meeste andere content ook niet.
En als ik voor TV dan toch moet betalen, dan maar geen TV op mijn mobiel.