okt 012008
 
YouTube hot or not - Klik voor grotere versie
“We determine ‘hot’ and ‘cold’ spots by comparing your video’s abandonment rate at that moment to other videos on YouTube of the same length, and incorporating data about rewinds and fast-forwards. So what does that mean? Well, when the graph goes up, your video is hot: few viewers are leaving, and many are even rewinding on the control bar to see that sequence again. When the graph goes down, your content’s gone cold: many viewers are moving to another part of the video or leaving the video entirely.”

(bron)

Ik kwam het bericht een aantal keer tegen vandaag, waaronder op het Official Google Blog, maar ik kan de optie niet vinden bij mijn YouTube-account. Nergens las ik dat Google het geleidelijk gaat uitrollen of dat het alleen voor een bepaald type clips of aanbieders beschikbaar zou zijn. Dus ik neem aan dat YouTube gewoon niet warm of koud kan worden van de clips die ik daar online gezet heb tot nu toe. :-(

Deel dit bericht:

  2 reacties aan “YouTube wordt nog niet warm of koud van mij”

Reacties (2)
 1. Van het YouTube helpcentrum:

  "YouTube Insight: Definitie van YouTube Insight

  YouTube Insight is een extern analyse- en rapportageproduct waarmee iedereen met een YouTube-account gedetailleerde statistieken kan bekijken over de video’s die zij naar de site hebben geüpload. Deze eerste versie toont videoweergaven op een interactieve tijdlijn en kaart, waarbij gebruikers naar verschillende geografische regio’s kunnen gaan en de weergaven in die regio’s kunnen zien gedurende geselecteerde tijdsperioden. Gebruikers kunnen ook de relatieve populariteit van hun video’s binnen een bepaalde regio vergelijken met alle andere video’s in die regio.

  <b>Om Insight te zien bij je eigen video’s, log je in bij YouTube en klik je op de knop Insight onder Account > Mijn video’s > Insight.</b>

  Gedurende de komende weken zullen we nieuwe functies en aanvullende analytische opties vrijgeven, zoals demografische gegevens van kijkers, hoe kijkers omgaan met je video’s (duur van het afspelen, beoordelingen, reacties) en een uitsplitsing op manieren waarop kijker video’s ontdekken (bijvoorbeeld via zoeken, e-mail, insluitingen, enzovoort)."

  Nog even geduld misschien. Het komt eraan …

 2. Zoals je aan de screenshot kunt zien, weet ik waar ik de info zou moeten zien. Maar geen van de andere blogs die er melding van maken, maakt melding van het feit dat zij het mogelijk zelf nog niet zien. Is dan wel heel erg toeval dat ik de eerste ben die roept dat ik die optie nog niet heb.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.