5e Edublogdinner op 10 november – schrijf je nu in!

Matching - 5 (foto door: PiAir (Old Skool))

Het is dit jaar voor de vijfde keer zover: op de avond voor de SURF Onderwijsdagen zoeken edubloggers (en iedereen anders die maar mee wil) elkaar op in Utrecht om een hapje te gaan eten. Organisatie is dit jaar in handen van Karin Winters en Jeroen van Beijnen. Inschrijven kan via deze wiki. Tips voor een restaurant zijn welkom.

Leuk is overigens ook de wijze waarop e.e.a. dit jaar tot stand kwam. Karin vroeg zich op haar blog af of er al wat georganiseerd was dit jaar (nee, op dat moment was er wel al over gesproken, maar er was nog geen vrijwilliger voor de organisatie die tot nu toe elk jaar door iemand anders verzorgd is). Ze plaatste die vraag ook op Twitter en toen ging het heel snel. Er gingen wat tweets heen en weer, Jeroen van Beijnen bood eveneens via Twitter aan mee te organiseren en richtte razendsnel een wikipagina in voor de inschrijving. En klaar was de organisatie.

Zou ik nou trouwens de enige zijn die dan ook voor de vijfde keer bij is dit jaar?

[update] Op het stukje stond het getal 4, dat was vorig jaar van toepassing, maar nu uiteraard niet meer.

0 0 stemmen
Bericht waardering
6 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Gerard
14 jaren geleden

Helemaal zeker weet ik het niet, maar volgens mij ben ik ook bij alle edities tot nu toe geweest.

Pierre
14 jaren geleden

Ha, dat zou zomaar kunnen. In 2004 was je er in ieder geval bij, in 2005 heb ik je op een foto staan. Vorig jaar idem. Alleen van de editie 2006 (in de Winkel van Sinkel) weet ik niet zeker….Liesbeth heeft daar alleen foto’s van het eten

Gerard
14 jaren geleden
Pierre
14 jaren geleden

Dan ja, dan was jij er tot nu toe ook alle keren bij. 8)

Jeroen Gerth
14 jaren geleden

Interessant en klinkt erg gezellig! Mag ik al newbie en vers nieuw bloed dan ook aanschuiven? Ik zet het in mijn agenda…

Pierre
14 jaren geleden

Uiteraard. :-)

(en dat geldt voor alle newbies, wannabies, lurkers, visitors, residents, natives, immigrants, gamers, traditionalisten, en alle anderen die ik vergeten ben!)