dot Net niet

dotnet past niet - Klik voor grotere versie

Tja, daar loop ik dan toch tegen de beperkingen van de omvang van de C-schijf van mijn EEEPC 901 aan. Ik wilde .Net installeren omdat ik een programma gedownload had dat daar gebruik van maakt, maar helaas heeft dat dusdanig veel ruimte op de systeemschijf nodig dat het niet pas.
Er moet 622MB ruimte vrij zijn (zie afbeelding) en die heb ik niet, nooit gehad ook op de C-schijf die immers maar 4GB groot is.

Daar komt bij (tja) dat het installatieprogramma me geen enkele mogelijkheid biedt om voor ruimte uit te wijken naar de D-schijf, dus einde verhaal.

Of is er ergens een light versie van .Net beschikbaar voor download? Het installatieprogramma zelf is niet eens zo groot, maar blijkbaar haalt het daarna nog een heleboel info over.

0 0 stemmen
Bericht waardering
6 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Jeroen van Beijnen
Jeroen van Beijnen
15 jaren geleden

Dat is idd een van de grote nadelen van de Eee. De twee schijven die je niet kunt samenvoegen tot een schijf.
Zelf probeer ik dit probleem op te lossen door zoveel mogelijk software op de tweede schijf te installeren (maar dat vergeet je nog wel eens bij het next next finishen :D).

C. Bokhove
C. Bokhove
15 jaren geleden

.NET Compact Framework 2.0?

Pierre
15 jaren geleden

:-) Helaas is die versie voor nóg compactere devices.

Willem
15 jaren geleden

Geen idee meer hoe ik dat ook alweer voor elkaar heb gekregen, maar ik heb Windows Live Writer zelfs op mijn Asus 701 draaien en die had daarvoor ook dotnet nodig volgens mij. Toch heb ik nog bijna 1 Gb over.

Pierre
15 jaren geleden

Bijna 1GB? Dat is veel meer dan ik nu vrij heb. Wellicht heb ik wat vaker next next finishen gedaan. Maar dan nog.
Ik probeerde versie 3.5 SP1 te installeren (leek me het verstandigst), kan kan het zijn dat versie 2.0 zoveel kleiner is?

Willem
15 jaren geleden

Microsoft .NET Framework 2.0 neemt 88,55 MB in beslag op mijn Asus EeePC