Welke blogstijl is dit?

Edwin had hem als eerste en daar kwam Ton hem tegen die hem bij About:blank plaatste. En wat ik dus hier doe is wellicht een repost, maar waarschijnlijk ook weer niet. Maar welke van die andere 24 is het dan?
Weet je, het interesseert me eigenlijk geen biet. Wat voor een nut heeft het om posts die ik hier plaats in een van de 25 beschikbare hokjes te plaatsen? Exact passen zal het sowieso niet.

Hoe doe jij dat? Denk jij zo gestructureerd na over de inhoud, structuur en frequentie van je posts?

[update] Correctie: Daniëlle had hem eerder op haar blog staan dan Edwin (maar daar had ik hem gemist)

0 0 stemmen
Bericht waardering
5 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Karin Winters
15 jaren geleden

ik denk nergens over na, da’s dan ook gelijk de valkuil….autokannibalisme online. Schrijf uit de losse pols alleen als er echt spannende dingen gezegd gaan worden die me de kop kunnen kosten laat ik e.e.a een dag niet gepubliceerd staan.
Misschien dat ik daarom Twitter ook zo leuk vind, creatief met woorden

Kobus van der Slossen
15 jaren geleden

tóch wel interessant.. omdat het in zichzelf een list-blog is en ik ben d’r toch maar weer ingetrapt.

Hans Mestrum
15 jaren geleden

Handig dingetje. Ook maar even geblogd.

Danniëlle
15 jaren geleden

Eigenlijk wil ik wel eens als 1e genoemd worden :-) http://blogparty.web-log.nl/blogparty

Pierre
15 jaren geleden

Fair is fair. Ik had hem bij jou gemist, maar heb het bericht aangepast.