sep 282008
 
Matching - 5 (foto door: PiAir (Old Skool))

Het is dit jaar voor de vijfde keer zover: op de avond voor de SURF Onderwijsdagen zoeken edubloggers (en iedereen anders die maar mee wil) elkaar op in Utrecht om een hapje te gaan eten. Organisatie is dit jaar in handen van Karin Winters en Jeroen van Beijnen. Inschrijven kan via deze wiki. Tips voor een restaurant zijn welkom.

Leuk is overigens ook de wijze waarop e.e.a. dit jaar tot stand kwam. Karin vroeg zich op haar blog af of er al wat georganiseerd was dit jaar (nee, op dat moment was er wel al over gesproken, maar er was nog geen vrijwilliger voor de organisatie die tot nu toe elk jaar door iemand anders verzorgd is). Ze plaatste die vraag ook op Twitter en toen ging het heel snel. Er gingen wat tweets heen en weer, Jeroen van Beijnen bood eveneens via Twitter aan mee te organiseren en richtte razendsnel een wikipagina in voor de inschrijving. En klaar was de organisatie.

Zou ik nou trouwens de enige zijn die dan ook voor de vijfde keer bij is dit jaar?

[update] Op het stukje stond het getal 4, dat was vorig jaar van toepassing, maar nu uiteraard niet meer.

Eredivisie Live Test

 Gepubliceerd door om 19:19  Media
sep 282008
 

Ik zag de Eredivisie Live Test vandaag voorbij komen. Blijkt dat je hem ook online kunt uitvoeren. Kijk maar:

En uiteraard ging ik na afloop naar http://helpikzieeenrodebalinbeeld.nl/ :-)

Disclaimer: ik heb geen Eredivisie Live, ben ook niet van plan er gebruik van te maken, maar vond het gewoon een leuke commercial.

 Reacties uitgeschakeld voor Eredivisie Live Test  Tags: