Het 8 uur journaal op je iPod

 Gepubliceerd door om 18:37  Media
sep 262008
 
journaal op je ipod - Klik voor grotere versie

Ik ben absoluut een voorstander van downloadbare video. Maar dit is er eentje waar ik echt niet van weet of er belangstelling voor zal blijken te zijn: het journaal van 20:00 uur als MP4-bestanden via RSS beschikbaar voor op je iPod.
Ik moet bekennen dat ik het 8 uur journaal toch al niet vaak meer zie. Ik zit niet vaak precies om 8 uur ’s avonds voor de TV en ook via uitzending gemist zal ik hem dan niet snel meer opvragen. Immers, twee uurtjes later is er al weer een journaal en de dag erna is het al helemaal oud nieuws.

Maar…ik neem aan dat de NOS hier over nagedacht heeft en dat er vraag naar is. Dus aan jou de vraag: ga jij hier gebruik van maken? Zo ja pik dan even deze RSS-feed op voor in iTunes of Miro en/of laat even wat weten in de reacties hieronder!

Deel dit bericht:

  3 reacties aan “Het 8 uur journaal op je iPod”

Reacties (3)
  1. Je redenatie op zich snijdt hout. Maar RSS is voor mij zo’n ‘dagelijks’ medium (veel meer dan het kijken naar TV / journaal) dat het me helemaal niet gek lijkt om altijd het laaste rijtje journaals te hebben. Stel het is 21.00 uur. Kan ik zelf kiezen of ik wacht tot 22:00 uur of dat ik het uitgebreide 20:00 uur nieuws bekijk. Meenemen op een iPod zal ik niet gauw doen, want ik heb er geen.

  2. Hmm, dus als eenvoudig lijstje om snel door te klikken? Ja, had ik niet aan gedacht (waarschijnlijk doordat het zeker niet zo geadverteerd wordt).
    Alleen is het bij ‘online kijken’ handiger als het streams zijn, terwijl deze versies juist optimaal zijn als je offline (op je ipod of gewoon op je laptop) wilt kijken.

  3. Ik gebruik veel ‘het lijstje om snel door te klikken’.
    Dat noemen ze een Reading List.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.