Microsoft Photosynth – Nog eventjes wachten

Photosynth (foto door: PiAir (Old Skool))

Het is toch eigenlijk wonderlijk. Photosynth werd lang geleden (ruim twee jaar geleden) aangekondigd en toen was het niet erg dat het ‘nog wel effe’ zou duren voordat wij gewone mensen er mee zouden kunnen spelen. Als het ooit al zo ver zou komen, want dat was op dat moment natuurlijk nog lang niet zeker.
Maar sinds gisteren Photosynth voor iedereen beschikbaar gekomen is, willen blijkbaar hele volksstammen de dienst meteen uitproberen. En veel van hen met succes. En die schrijven daar dan heel vrolijk over. Helaas hoor ik bij de groep mensen die het wél wil proberen, maar die sinds gisteren er nog niet in geslaagd is om een Synth te maken. Ik krijg ofwel een niets zeggende foutmelding op het einde, ofwel de melding dat het nu te druk is. Balen.

Maar als ik dan zo’n post bij TechCrunch waarbij het dan ook in reacties meteen zo’n Microsoft v.s. Apple en “wie gaat er wanneer harder op zijn gezicht”, dan weet ik dat ik hier in ieder geval geen negatieve post over wil gaan schrijven.

Photosynth is er bijna, ik geef ze een weekje of zo en probeer dan gewoon weer de twee sets foto’s te uploaden. De ene is relatief klein, zo’n 50 foto’s, de andere zijn er ruim 200. Zodra het me lukt maak ik dan alsnog wel een post en een screencast voor de mensen die geen Windows gebruikers zijn.

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Fred Zelders
Fred Zelders
15 jaren geleden

David Pogue heeft er ook een video over gemaakt @ http://video.on.nytimes.com/index.jsp
iTunes Video podcast:
http://phobos.apple.com/WebObjects/MZ

Pierre
15 jaren geleden

Hoi Fred,

Ha, goed filmpje. Vooral die tip dat elk plekje eigenlijk in minimaal 3 foto’s voor moet komen wist ik niet!