Geen paniek! Gewoon even wachten op Arnoud

Illegaal of toch niet? - Klik voor grotere versie

Wat hadden ze een haast gisteren. Ieder zichzelf respecterend weblog had er wel een bericht over “downloaden is toch illegaal“. Het tijdperk van de downloader was voorbij. De NVPI sust en beloofd coulant te zijn. Ha ha, ja die zullen een klein feestje gevierd hebben.
Ik ben blij dat ik mijn eerste gevoel gevolgd heb en even mijn adem ingehouden heb. Vandaag geeft Arnoud Engelfriet op zijn weblog een onderbouwde reactie op de uitspraak. En ik hoop dat het je niet verbaasd dat ik meer waarde hecht aan zijn kritiek op de uitspraak dan aan al die paniek berichten van gisteren.

Mocht je dus helemaal in de stress zijn geschoten gisteren. Tip voor de volgende keer: geen paniek! gewoon even wachten totdat er iemand met verstand van zaken op gereageerd heeft.