iPod Touch v.s. Nokia N800 – ronde 2

Slingbox iPhone en iPod Touch - Klik voor grotere versie

Het gevecht tussen de Nokia N800 (of de N810) en de iPod Touch (of iPhone) blijft nog even aan de gang. Gizmodo heeft de preview van Sling op de iPhone online staan. Een (niet gratis) client voro de Slinbox (heb ik thuis staan) waarmee je je TV naar je iPhone of iPod Touch kunt streamen. Noodzakelijkheid van het hebben daarvan 0, geekfactor 100 natuurlijk.
De Nokia N800/N810 heeft daar tegenover staan de beschikbaarheid van Skype. Voor zover ik weet overigens nog zonder video, dat is natuurlijk wel jammer omdat dat met de ingebouwde webcam wel zou moeten kunnen. Ook hiervan geldt dat het geen vervanging is van een echte telefoon (kan de iPhone wel zijn), maar cool is het natuurlijk wel.

Ik wacht eerst de aankondigen van Apple vandaag maar eens af.

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Kaj Rietberg
13 jaren geleden

Erg handig dat je hier over schrijft, want ik was ook al aan het kijken wat handig is.

Bram
Bram
13 jaren geleden

En jawel hij is er! Inclusief GPS en 3G. Wat mij betreft eindelijk een volwaardige iPhone. Met iPhone 2.0 software zit er ook active sync ondersteuning in, dus compatible is ie nu ook. Zucht eindelijk van dat Windows Mobile af ;-)