Second Life vanochtend even down….

“At about 11:45pm Pacific this evening, we’ll make an in world announcement and disable logins shortly thereafter. At midnight, we’ll close all remaining resident connections to the grid and begin the installation process. We’re scheduling two hours for this work to allow for thorough testing.”

(bron)

Lekker, Second Life is down van 8:45 tot 10:45 uur vandaag. Dat zou dus geen probleem moeten opleveren voor mijn presentatie van 12:45 – 14:15 uur. Maar ik had liever gehad dat ze geen onderhoud hadden hoeven plegen op een dinsdag.

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Mendy
Mendy
13 jaren geleden

Liever ’s ochtends down dan ’s avonds :-)

Pierre
13 jaren geleden

Nou, zo kort voor een online presentatie waar ik graag ook in Second Life wilde kunnen zijn was dat een verrassing die ik niet echt nodig had. Maar het was allemaal op tijd weer in de lucht en Second Life heeft zijn prima gedragen tijdens de sessie.