Economies of the Commons

 Gepubliceerd door om 07:33  Agenda
apr 022008
 
Economies of the Commons - Klik voor grotere versie

De Balie, het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, Beelden voor de Toekomst, Stichting Kennisland en het Virtueel Platform organiseren van 10 t/m 12 april a.s. een internationale conferentie rond de nieuwe vormen van audiovisuele cultuur die momenteel op internet ontstaan. De snel groeiende mogelijkheden om publieke toegang te bieden tot omroeparchieven, audiovisuele collecties van cultuurinstellingen via internet maken nieuwe manieren van uitwisseling en hergebruik mogelijk.

De conferentie richt zich in het bijzonder op de vraag naar de duurzaamheid van deze audiovisuele collecties op internet en de mogelijkheden om deze te kunnen openen voor creatief hergebruik en nieuwe cultuurproductie.

Meer informatie over de conferentie en mogelijkheid tot inschrijven kun je vinden op de Economies of the Commons website. Een volledig programma (in PDF formaat) kun je hier downloaden.
Toegang is niet gratis, een passepartout voor de conferentie (inclusief avondprogramma) kost 25 euro. Inschrijven kan nog, maar wacht dan niet te lang want de conferentie is bijna volgeboekt.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.