Dipje

 Gepubliceerd door om 21:52  Algemeen
feb 272008
 
“Een groot deel van Brabant Zuid-Oost heeft woensdagavond korte tijd een ‘dip’ in de stroomvoorziening gehad, doordat in Helmond een hoogwerker tegen een hoogspanningsleiding was gereden. Een kabel raakte daarbij beschadigd, maar kan nog wel stroom geleiden. De politie zegt nog niet precies te weten hoeveel huishoudens hier last van hebben gehad.

Er wordt bekeken hoe de kabel gerepareerd kan worden. In Eindhoven is de stroom er enkele minuten vanaf geweest om de stroomvoorziening volledig te kunnen herstellen, zegt een politiewoordvoerder.”

(bron)

Ha, dat verklaard het rare verschijnsel vanavond waarbij het heel even leek alsof een deel van de apparaten in huis uit en meteen weer aan schakelde. Het rare was dat het wel leek alsof het van zo korte duur was dat de apparaten zelf het niet echt merkte. Want een aantal ervan zouden niet automatisch weer aanschakelen als de stroom echt uit en weer aan was geweest.

 Reacties uitgeschakeld voor Dipje  Tags:

Machinima 101

 Gepubliceerd door om 20:47  Gaming
feb 272008
 

Via Massively.com kwam ik vandaag bij deze interessante minidocumentaire over Machinima. Gericht op de absolute beginner, maar ook als je al wat meer voorbeelden gezien hebt is hij interessant.
Een paar links van Machinima voorbeelden die genoemd worden:
* Red vs. Blue
* Medieval Weapon
Niet in de documentaire genoemd, maar eerder zelf over geschreven:
* The Grid Review

Oh, en mocht je niet weten wat nou een Bedazzler is (helemaal op het eind), dan bij deze. ;-)

 Reacties uitgeschakeld voor Machinima 101  Tags: