feb 192008
 
Mijn PDF - Klik voor grotere versie

Het is nu definitief bewezen: ik was gewoon veel te lief als student. Want de tip die ik op Download Squad tegen kwam kende ik niet.
Stel: je moet morgen een verslag inleveren. Als PDF, via de ELO of via de mail. Je hebt hem echter niet af. De docent houdt de datum/tijd van inleveren goed in de gaten, maar gaat er waarschijnlijk pas over een paar dagen naar kijken.
Hoe zorg je er voor dat je een paar dagen uitstel kunt krijgen?

Eenvoudig. Ga naar de File Destructor 2.0. Kies een naam voor je verslag, kies als bestandstype PDF, geef een omvang in bytes op die in de buurt komt van het verslag dat je over een paar dagen wél af gaat hebben. Klik op “Destruct and save file!” en je beschikt over een perfecte corrupte PDF om in te leveren.

Over een paar dagen kun je een mailtje van je docent verwachten om een nieuw exemplaar op te sturen omdat deze helaas ergens onderweg corrupt geraakt is.
Geniaal. :-)

Educatie in Virtuele Werelden

 Gepubliceerd door om 17:13  Virtual Worlds
feb 192008
 

Het UpTheVortex weblog verwijst naar het Virtual Web Symposium dat volgende week woensdag 27 februari in de Balie in Amsterdam plaats zal vinden.

Het programma start om 15:00 uur Nederlandse tijd en gaat door tot ongeveer 22:00 uur. Er zal ook een virtuele component in Second Life worden opgezet, dus je hoeft er niet persé voor naar Amsterdam te reizen.
Toch maar eens kijken of ik er op afstand een deel van kan meepikken.

 Reacties uitgeschakeld voor Educatie in Virtuele Werelden  Tags: