Ik ben gewoon altijd veel te lief geweest!

Mijn PDF - Klik voor grotere versie

Het is nu definitief bewezen: ik was gewoon veel te lief als student. Want de tip die ik op Download Squad tegen kwam kende ik niet.
Stel: je moet morgen een verslag inleveren. Als PDF, via de ELO of via de mail. Je hebt hem echter niet af. De docent houdt de datum/tijd van inleveren goed in de gaten, maar gaat er waarschijnlijk pas over een paar dagen naar kijken.
Hoe zorg je er voor dat je een paar dagen uitstel kunt krijgen?

Eenvoudig. Ga naar de File Destructor 2.0. Kies een naam voor je verslag, kies als bestandstype PDF, geef een omvang in bytes op die in de buurt komt van het verslag dat je over een paar dagen wél af gaat hebben. Klik op “Destruct and save file!” en je beschikt over een perfecte corrupte PDF om in te leveren.

Over een paar dagen kun je een mailtje van je docent verwachten om een nieuw exemplaar op te sturen omdat deze helaas ergens onderweg corrupt geraakt is.
Geniaal. :-)

0 0 stemmen
Bericht waardering
6 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
tunske
13 jaren geleden

Dan moeten we de docenten dus gaan instrueren dat ze de datum en tijd van het nieuwe pdf’je moeten bekijken. Al kun je daar natuurlijk ook een smoes op verzinnen.

Pierre
13 jaren geleden

Ja, maar ik weet wél weer hoe gemakkelijk je dat kunt aanpassen! Dus dat is een check die niet helpt. :-)

Stefan
Stefan
13 jaren geleden

Dit beduvelen kan technisch gezien al heel lang. Echter, het wordt middels zo’n site wel heel gemakkelijk gemaakt voor de student om met een ‘legitieme’ reden materiaal ‘te laat’ in te leveren. Als studenten dergelijke ict-middelen aangrijpen dan kan dat het gevolg zijn van een onduidelijke opdracht en/of procedure.

Matthijs
Matthijs
13 jaren geleden

haha, nou hier trap ik niet in hoor. Een bestand kan best wat corrupt raken, de kans daarop is al miniem, maar de kans dat een bestand zó corrupt raakt dat er geen enkele structuur meer inzit en het alleen nog maar uit random inhoud bestaat….

Edwin
13 jaren geleden

Hijs mooi!

Pierre
13 jaren geleden

Er was vandaag iemand die opperde dat de plagiaat software die nu links en rechts gebruikt wordt ook in staat zou moeten zijn om de corrupte strings te herkennen als zijnde afkomstig van deze site….corrupte plagiaat? ;-)