jan 182008
 
openID - Klik voor grotere versie
“Yahoo! Announces Support for OpenID; Users Able to Access Multiple Internet Sites with Their Yahoo! ID”

(bron)

Het klonk zo mooi op het Google Operating System Blog:

“In one of the greatest moves since the Zimbra acquisition, Yahoo announced today that it will provide support for OpenID 2.0 at the end of this month.”

(bron)

De aankondiging werd in één adem genoemd met de aankondiging van Google dat zij dat ook zouden doen.

Met OpenID zou het niet langer nodig hoeven te zijn om bij elke site waar je accounts hebt een nieuw account aan te maken. Je maakt gewoon op de door jou gewenste plek een account aan (bij een OpenID provider/server) en gebruikt die om bij andere plekken in te loggen (die ander plekken beschikken dan over een OpenID client die met de door jou gekozen OpenID provider contact maakt).

En daarom is belangrijk even in de gaten te houden welk deel van OpenID ondersteund wordt. Google begon op Blogger met het implementeren van een OpenID client. Dat was handig omdat je dan niet een Google account hoefte te hebben om een reactie achter te laten. Lees verder….

Zou het UPC nog ooit gaan lukken?

 Gepubliceerd door om 14:56  UPC
jan 182008
 
UPC

Afgelopen oktober maakte ik me vreselijk boos op UPC vanwege hun gestuntel rond de Slingbox Solo. Toen was de vraag of ik bij de eerste 100 bestellers zat en dus maar 99 euro zou hoeven te betalen. Het leverde me een telefoontje van het UPC webcare team op, veel verontschuldigingen en de garantie dat ik echt bij die eerste 100 zat en maar 99 euro zou hoeven te betalen. De levering liet gelukkig niet lang op zich wachten en hoewel ik niet dolgelukkig met het apparaat was/ben heb ik hem gehouden. Tot nu toe echter nog geen rekening waar de Slingbox op stond.

Vandaag kwam de factuur van januari binnen jazeker daar stond hij dan…voor 149 euro. Zucht.
Gebeld met UPC, 10 minuten in de wacht, het wordt bij de volgende factuur opgelost.
Maar het is niet het eerste probleem dat UPC sinds oktober recht zet.
Lees verder….