Tel mee af met André

 Gepubliceerd door om 23:08  Onderwijs
jan 172008
 
RIMG0020

André Mansen van Computers in de Klas krijgt een digitaal schoolbord. En daar heeft hij een weblog over gemaakt getiteld “Mijn Digitale Schoolbord en ik..“. Je kunt er o.a. een fotoserie vinden van zijn huidige bord, maar ook een lijst met sites die André tegen komt terwijl hij naar het in gebruik nemen van zijn nieuwe bord toe leeft. Zo verwijst hij bijvoorbeeld naar de heel handige Symbaloo website waar je een persoonlijke desktop kunt maken op basis van grote vakken. Zie ook dit filmpje met uitleg.

Mooi. Het is weer zo’n goed voorbeeld van het gebruik van een weblog. André heeft nu een plek om ideeën en gedachten te verzamelen én hij tegelijkertijd zorgt hij er voor dat anderen daar ook profijt van kunnen hebben of daar op kunnen voortbouwen.

0 0 stem
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
André Manssen
12 jaren geleden

Hartelijk dank voor je leuke berichtje!
Ik hoop dat het een veel gelezen weblog wordt.

Koen Steeman
Koen Steeman
12 jaren geleden

Hey André,

Ik ben bijna afgestudeerd aan de PABO ik heb tijdens mijn buitenlandstage (Belfast) al kennis mogen maken met een ‘interactive whiteboard’. Je hebt er echt ontzettend veel aan!! Veel succes en plezier ermee. Ook nu in mijn LIO-stage maak ik er al veel gebruik van, dus mocht je nog vragen hebben.. Stel ze gerust.

Groetjes,
Koen