Filsh.net – Online videoconverter

YouTube - Klik voor grotere versie

Websites waar je video van YouTube e.d. kunt downloaden zijn er al lang, websites die dan meteen de video voor je converteren naar een ander bestandsformaat eveneens. Meestal zijn de resultaten niet om over naar huis te schrijven óf is de site vreselijk langzaam. Daarom zou ik eigenlijk ook niet naar Filsh.net moeten verwijzen. Want als teveel mensen de site gaan gebruiken gaat hij vast aan zijn eigen succes kapot.
Maar dit is er eentje die zolang ze dit volhouden zeker in mijn bookmarks blijft zitten. Op de screenshots zie je voorbeelden van YouTube filmpjes omgezet naar MP4. Daarbij heb ik steeds alleen het File format aangepast en bitrate en afmetingen op “Original” gezet. Conversie gaat razendsnel en de kwaliteit is perfect.

YouTube - Klik voor grotere versie
0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Antoine van Dinter
13 jaren geleden

Internet Video Converter is ook een heel goede converter, niet online maar ik ben er zeer tevreden over. Aan de rechterkant van de volgende pagina vind je eveneens een Engelse versie: http://ivcsoft.free.fr/index.php?Inte

willem franken
willem franken
13 jaren geleden

Ik wou het uitproberen met video van de omroep bv
mms://media.omroep.nl/meeko04/0/ibg/sn327002-bb.wmv
Dit gaat niet. Ik gebruik hiervoor "Super" zie HCC nr 7 2007.