Pirates Of The Caribbean – At World’s End

Pirates Of The Caribbean

Je moet er even voor gaan zitten als je dit deel drie van Pirates Of The Caribbean wilt gaan kijken. Hij duurt namelijk maar liefst 161 minuten. Het is weer een verhaal met meer wisselingen dan dat er personages zijn en zeker niet voor de kleintjes. Of je hem kunt waarderen als je de voorgaande twee delen gezien hebt betwijfel ik, er wordt namelijk vanuit gegaan dat je al heel veel weet. Dus als je de anderen nog niet gezien hebt, kun je beter deze box aanschaffen.

Het was voor mij overigens de eerste keer dat ik een film bekeek via UPC on Demand. Er was weer eens iets niet helemaal volgens planning gegaan en dus mag ik voor het einde van de maand twee films gratis bekijken.
Op zich was dit in ieder geval iets wat probleemloos verliep: film selecteren, pincode intypen en klaar.
Ik kan de film 24 uur lang zo vaak starten, kijken en stoppen als ik wil. Normale prijs voor deze film op deze manier: 3,99 euro. Dat is niet heel goedkoop. Oudere films zijn goedkoper (2,49 euro of 1,99 euro) maar een film als Harry Potter moet maar liefs 4,99 euro kosten.

Jammer is natuurlijk ook dat je nu helemaal geen extra features hebt die je op een DVD wel hebt. Ook raar is dat een film als “2001 A Space Odyssey” als verhuur voor 2,49 euro wordt aangeboden, terwijl ik die (ook zonder reclame) voorbij heb zien komen op het TCM kanaal. Betalen dus voor iets wat op andere momenten gratis is.

Kortom, hier kan de DVD verhuurder dus nog best tegen concurreren.