Tutorial: Screencasting met Camtasia Studio 5

Fontys Camtasia - Klik voor grotere versie

Erik Oomen van de afdeling Mediavoorzieningen heeft een uitgebreide screencast/tutorial gemaakt over Camtasia Studio 5.
De screencast begint met de uitleg over hoe je bij Fontys de installatie van Camtasia kunt uitvoeren (het is een “gele applicatie”, d.w.z. een applicatie die je na het afsluiten van een licentie zelf kunt laten installeren op je werkplek), maar dankzij de navigatie mogelijkheden aan de linkerkant van het scherm kun je die stappen als niet-Fontys medewerker eenvoudig overslaan.

De overige onderdelen zijn voor iedereen de moeite waard en geven en goed overzicht van de mogelijkheden inclusief minder bekende opties als het toevoegen van ondertiteling of het opnemen vanuit Powerpoint.

Ik ben natuurlijk ook stikjaloers op hun introfilmpje. Ziet er heel flitsend uit.