Bill op zijn best!

 Gepubliceerd door om 22:12  Algemeen
jan 072008
 


Schitterend!
(getipt via Presentation Zen)
Ik heb de keynote zelf overigens nog niet (helemaal) bekeken inmiddels zelf ook bekeken, die vind je hier, maar daar in niet veel schokkende zaken.

[update] Het ziet er naar uit dat de Video bij Soapbox verwijderd is, maar nu kan ik meteen even laten zien hoe de snijmachine van SURFnet legale clips kan maken van online streaming video!
Zolang de volledige keynote bij Microsoft als streaming video wordt aangeboden zal bovenstaande clip blijven werken.

CES 2008 en BETT

 Gepubliceerd door om 07:38  Leertechnologie
jan 072008
 
CES BETT - Klik voor grotere versie

Dit is een bericht in de categorie “als je het nog niet wist dan interesseert het je waarschijnlijk ook helemaal niets”. Maar het is weer de weer van de CES en de BETT. De CES is de grootste jaarlijkse beurs als het gaat om consumentenelektronica. De BETT (30.000 bezoekers) is in absolute zin een stuk kleiner dan de CES (140.000 bezoekers) maar is op zijn beurt weer het grootste leertechnologie evenement.
Ze hebben één ding met elkaar gemeen: ik ben er nog nooit geweest maar probeer met name van de CES elk jaar in ieder geval via de stroom berichten die er via RSS binnen komt van sites als Gizmodo, PC World, CNET News.com, PC Magazine en ComputerWorld voorbij komen. Lees verder….